pomp topper wasactie
tankstation
 
 

Wash en Tank Easy: snel, makkelijk en voordelig

Berkel en Rodenrijs – Twee nieuwe loten aan Automobielbedrijf Cas Lamens zijn Wash en Tank Easy, die eind 2007 / begin 2008 open gingen. Inmiddels hebben veel autobezitters de weg naar bedrijventerrein de Berkelse Poort weten te vinden om gebruik te maken van de snelheid, het gemak en het voordeel dat Wash en Tank Easy te bieden hebben.

Hypermodern
Bij Wash Easy kan men zonder hulp de auto wassen in een hypermoderne en zeer ruim opgezette dubbele wasstraat. De klant kan kiezen uit vijf verschillende programma’s. Na betaling, contant of door middel van de Wash Key, kan een keuze voor een wasprogramma worden gemaakt waarna de auto geheel automatisch gewassen wordt. De wasstraten zijn toegankelijk voor normale personenauto’s, maar ook bedrijfsbusjes passen er goed in. In de ruime overdekte hal direct achter de wasstraat wordt de mogelijkheid geboden de auto uit te zuigen. De tien stofzuigerplaatsen bieden daartoe alle faciliteiten.

Daarnaast zijn er vijf hobbywasstraten, waar de autobezitter ruim gelegenheid heeft de auto zelf te wassen en op te poetsen. Ook hier treft men een modern programma met vlekvrij naspoelen aan. Caravans en grotere bussen kunnen op de buitenwasplaats worden gereinigd.